Bemutatkozás

A Pelikán Szépségszalonban a felhasznált termékekben, a gépekben és technológiákban a legkorszerűbb módszereket alkalmazzuk.

A kozmetikai szolgáltatások körében a már meghonosított alapkezelések nyújtásán túl üzletünkben újszerű kezeléstechnikákat is végzünk.

Kezeléseink alkalmával olyan kozmetikai termékeket használunk, amelyeket mind Magyarországon, mind Európában már hosszú évek óta használnak.

A gondosan kiválasztott hatóanyagok és kezelési eljárások mellett különös gondot fordítunk a vendégeink kikapcsolódására.

Szolgáltatásaink között megtalálhatók a legkedvezőbb árú alapkezelések és a magasabb kategóriájú exkluzív kezelések is, ezért vendégeinknek lehetősége van - munkatársaink segítségével kiválasztani az igényeiknek megfelelő kezeléseket.

"Minden vendégünk egyedi ezért a kozmetikai kezelések sorozatát is egyedi módon állítjuk össze minden vendég számára. A személyre szabott bőrápolás a bőr diagnosztizálásával indul, egyedileg felépített kezelések sorozatával folytatódik, azért, hogy maximális hatékonysággal segítsük a bőr egészségét és fiatalságát megőrizni"